2015-04-11 Mondharmonica Festival in Helmond

26-03-2015 23:12

Een jaar geleden alweer, dat we ons als trio voor het eerst presenteerden... Natuurlijk zijn we er dit jaar ook weer bij, tijdens het Mondharmonica Festival in Helmond.

Toegankelijk voor iedereen, om mee te doen aan de workshops of om lekker te luisteren en je te verbazen over diverse mogelijkheden van de mondharmonica's.

Meer info:

Op zaterdag 11 april vieren we ons jaarlijkse mondharmonica festival!

In de loop van de dag worden workshops gegeven en tussendoor is er gelegenheid om van het open podium gebruik te maken. Het dag programma begint om 10.00 uur en het concert 's avonds om 19.30 uur. We sluiten af met een jamsessie. Er is gelegenheid om aan een lunch en avondmaaltijd deel te nemen.

De gasten dit jaar zijn:

  • Adam Glasser (Engeland/Zuid - Afrika)) met een workshop over Stevie Wonder en concert in zijn heel eigen (jazz-) stijl op chromaat met Afrikaanse invloeden.
  • Trio Armonauti (Italië) met een workshop over spelen als groep/podiumpresentatie en optreden. Alle muziekstijlen van pop, tot folk en blues.
  • Giorgio Peggiani (Italië) over het bespelen van de electrische mondharmonica ("ELX electric harp" door Turboharp), en optreden. Dit is een nieuw instrument en voor zover bekend de eerste presentatie tijdens een festival.

De financiële schade:

Dagprogramma inclusief alle workshops    € 15,-
Lunch (soep en broodjes)                         €   5,-
Diner (chinees buffet)                             € 10,-
Avondprogramma                                    €  5,-
Hele dag inclusief workshops en maaltijden: € 35,-

Meer informatie en aanmelden bij: violabarends@live.nl